Κλιματισμός

Πλέον ο κλιματισμός είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του χώρου μας. Με την πολυετή εμπειρία μας και το εξιδεικευμένο προσωπικό ψυκτικών και μηχανικών μας, δίνουμε επιλογές στα μέτρα σας για οικιακό, ημικεντρικό και κεντρικό σύστημα κλιματισμού. Η Mastelko – Κολομβάκη, όντας η επίσημος αντιπρόσωπος της Κρήτης για την Samsung Electronics Hellas θέλοντας να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων και των προσδοκιών σας, αναλαμβάνει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την περάτωση των εγκαταστάσεων, αποξηλώσεων, του service και της υποστήριξης των συστημάτων σας με κύριο οδηγό την εξοικονόμηση ενέργειας και τη φιλική λειτουργία τους προς το περιβάλλον.

 

Ηλιακά

Στον τομέα του ηλιακού θερμοσίφωνα δίνουμε πρακτίκες λύσεις με βασικές υπηρεσιές όπως η μεταφορά, η ανύψωση του ηλιακού θερμοσίφωνα στο επίπεδο της ταράτσας ή της σκεπής του κτηρίου μέσω επαγγελματικού γερανού, η τοποθέτηση η οποία περιλαμβάνει το στήσιμο του ηλιακού σε κατάλληλη βάση, η σύνδεση του θερμοσίφωνα με τους συλλέκτες, εισαγωγή αντιπαγωτικών υγρών και έλεγχος για διαρροές(οι παραπάνω υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για αγορές εντός Κρήτης)  καθώς και η μετατροπή του εναλλάκτη διπλής ενέργειας σε τριπλής.

 

Θέρμανση

Στην θέρμανση πρώτο μας μέλημα είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας έτσι ώστε να σας παρέχουμε κατάλληλες λύσεις διαχρονικά στην καλύτερη δυνατή τιμή.Λαμβάνοντας υπ’όψιν την κατάσταση του χώρου σας (υπό κατασκεύη και μη) με μηχανολογική μελέτη από τους μηχανικούς μας και έχοντας στην διάθεσή μας ένα εύρος επιλογών από αντλίες θερμότητας Samsung, ενδοδαπέδια θέρμανση, fan coil και γεωθερμία μέχρι και θέρμανση πετρελαίου (λέβητες και καυστήρες Bentone, ατομίκες μονάδες θέρμανσης Kiturami, θερμαντικά σώματα Purmo) το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι δεδομένο.

 

Επεξεργασία Νερού

Τα τελευταία χρόνια τίθεται ένα σοβαρό ερώτημα για το αν υπάρχει πραγματικά “καθαρό πόσιμο νερό’. Δυστυχώς, η απάντηση τείνει να είναι όχι. Στο νερό υπάρχουν, από φυσικά αίτια, διαλυμενα μέταλλα, οργανικές ενώσεις άνθρακα, μολυσματικοί παράγοντες, άλατα (εξαιτίας της διείσδυσης της θάλασσας), και μικρόβια. Επίσης, λόγω της ανθρώπινης παρέμβασης στο περιβάλλον, το νερό μολύνεται από διάφορες πηγές ρήπανσης ( π.χ. αγροτικά και κτηνοτροφικά απόβλητα, αστικά λύματα, βιομηχανικά απόβλητα, απορρυπαντικά κ.α.) και ως συνέπεια, έχουμε την ύπαρξη σοβαρών επιπτώσεων στην ποιότητα του νερού, όχι μόνο του πόσιμου αλλά και αυτό που χρησιμοποιείται για γενική οικιακή και επαγγελματική χρήση.
Όλα αυτά, έχουν ποικίλες επιπτώσεις στην ποιότητα του νερού. Από οικονομική άποψη, λόγω της σκληρότητας του νερού (ύπαρξη αλάτων), δημιουργούνται φθορές στο αντικείμένα και τις συσκευές που έρχονται σε άμεση επαφή με το νερό, μειώνοντας σημαντικά χρόνο “ζωής” τους. Οι φθορές αυτές μπορεί να είναι μικρού κόστους, όπως η αντικατάσταση των μπαταριών-βρύσεων (νιπτήρα, νεροχύτη κ.λ.π.) ή/και η χρήση περισσότερου απορρυπαντικού (πλυντηρίου ρούχων, πιατών), αλλά και πολύ ακριβές, όπως η αντικατάσταση συσκευών, όπως πλυντήρια ρούχων και πιάτων οικιακή και επαγγελματικής χρήσης και η αντικατάσταση των μπόιλερ, θερμοσιφώνων, ηλιακών λόγω της ύπαρξης αλάτων. Από την άποψη της υγείας, το πρόβλημα είναι πιο προφανές, καθώς το νερό μπορεί να εντελώς ακατάλληλο για πόση.
Η Mastelko – Κολομβάκη, αναλάμβάνει τον έλεγχο της ποιότητας του νερού σας (όσον αφορά την σκληρότητα και την αγωγιμότητά του) και σας προσφέρει ένα πλήρες πακέτο λύσεων, από μία απλή συσκευή φίλτρανσης του νερού έως και μαγάλες εγκαταστάσης αντίστροφης ώσμωσης, αποσκλήρυνσης και αφαλάτωσης, προσαρμοζμένο στις ανάγκες σας. Με ειδικά καταρτησμένο προσωπικό, με σπουδές πάνω στη χημική μηχανική, και εξειδίκευση με μεταπτυχιακές σπουδές στην επεξεργασία νερού και στο περιβάλλον, είναι από τις λίγες εταιρίες στην Κρήτη που μπορείνα σας συμβουλέψει με ασφάλεια και υπευθυνότητα, και να ανταποκρηθεί σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε, εξασφαλίζοντας ότι θα μπορείτε να έχετε καθαρό πόσιμο νερό στη βρύση σας.