Υπαναχώρηση – Επιστροφές προϊόντων

Υπαναχώρηση – Επιστροφές προϊόντων

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013). Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεται μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων με υπεύθυνη μεταφορική εταιρεία της οποίας την διαδικασία αποστολής, καθώς και τα έξοδά της θα αναλάβει ο καταναλωτής.
Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι επικοινωνήσατε την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη με την  ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Το επιστρεφόμενο/α προϊόν/προϊόντα για να γίνουν δεκτά θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραληφθεί, χωρίς, δηλαδή, να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, όπως ακριβώς πριν την πώλησή του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία όπως το παραλάβατε από το κατάστημά  μας (ή από τη μεταφορική εταιρία. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής πώλησης, τιμολόγιο πώλησης) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά, κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση προϊόντων που παραλαμβάνετε και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος, φθαρμένα προϊόντα εξαιτίας της μεταφοράς κλπ).
Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να σταλούν στη  παρακάτω διεύθυνση: Λεωφόρο 62 Μαρτύρων, 288, Ηράκλειο.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται πάντα με το ίδιο τρόπο όπου έγινε και η πληρωμή (π.χ. σε πληρωμή με κάρτα πίστωση του ποσού στην ίδια κάρτα, αν γίνει τραπεζική μεταφορά τότε θα πιστωθεί το ποσό στον συγκεκριμένο λογαριασμό μόνο και όχι πίστωση σε κάποιο τρίτο προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό) και θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων  ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.