Η εταιρεία Mastelko Αφροδίτη Κολομβάκη & ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε και λειτουργεί με τη σημερινή της μορφή από το 2011. Είναι συνεχιστής της Κολομβάκης Α.Ε. και άρρηκτα συνδεδεμένη με τις αξίες και τα πιστεύω της. Η εταιρεία Mastelko φέρει την προίκα της τεχνογνωσίας της Κολομβάκης Α.Ε. και με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των υδραυλικών της θέρμανσης και του κλιματισμού καθιστά το όνομά της συνώνυμο της αξιοπιστίας!

Στην εταιρεία Mastelko λειτουργούμε με γνώμονα την αξιοπιστία και το σεβασμό απέναντι στους συνεργάτες μας. Μελετάμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις ανάγκες σας και με στόχο το μακροχρόνιο όφελος. Προτείνουμε και εφαρμόζουμε τις κατάλληλες για εσάς λύσεις και όπου χρειάζεται με καινοτόμες ιδέες για την επίτευξη της μεγιστοποίησης της χρησιμότητάς σας. Όραμά μας; η συνεχής εξέλιξη και δημιουργία. Συνεργάτες μας; κορυφαίοι οίκοι εταιρειών. Είμαστε επίσημη συνεργάτες και το service της Samsung  στο κομμάτι του κλιματισμού σε όλη την Κρήτη. Επίσης, συνεργαζόμαστε με εταιρείες κολοσσούς, όπως οι Willo, Sole, Siemens, Purmo, Astral Pool, ΤΕΜΑΚ, Grundfos, Kiturami, Bentone και πολλές άλλες.

Στη Mastelko ασχολούμαστε με το εμπόριο υδραυλικών ειδών και ειδών θέρμανσης και κλιματισμού. Διαθέτουμε μηχανολόγους με εμπειρία κα εξειδίκευση στον κεντρικό κλιματισμό που μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις, από τη μελέτη εως την εγκατάσταση αλλά ακόμη και με υπηρεσίες after sale. Με αξιοπιστία μπορούμε και παρέχουμε συμβουλές και λύσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν την επεξεργασία νερού,(όπως αφαλάτωση, αντίστροφη όσμωση, άντληση νερού, νερά πισινών κ.α.), διότι είμαστε από τις λίγες εταιρείες στο χώρο που διαθέτουν Χημικό Μηχανικό με μεταπτυχιακή εξειδίκευση πάνω στην περιβαλλοντική μηχανική και τη διαχείριση υδάτινων πόρων,

Η Αξιοπιστία, η Συνέπεια, και η Αμεσότητα είναι συνώνυμα του ονόματος Mastelko – Κολομβάκη. Αυτό το αποδεικνύουν τα χιλιάδες έργα σε ξενοδοχειακές μονάδες, βιομηχανίες, δημόσιοι οργανισμοί, τράπεζες, λοιπούς επαγγελματικούς χώρους και οικίες, που αφορούν συστήματα θέρμανσης ή κλιματισμού, ζεστά νερά χρήσης, ηλιακά, αφαλάτωσης, μηχανοστάσια πισινών λειτουργούν υποδειγματικά σε όλη την Ελλάδα. Κάποιοι από τους συνεργάτες που μας έχουνε εμπιστευτεί όλα αυτά τα χρόνια ειναι :το Casa Cook Chania (κεντρικό κλιματισμό με DVM), Atlantica Caldera (κεντρικό κλιματισμό, μηχανοστάσιο πισινών, ζεστά νερά) Πετούσης hotel & suites ( κεντρικό κλιματισμό και αφαλάτωση,.