Γενικά

Η εταιρεία MASTELKO κατανοεί και αναγνωρίζει τη σημασία της διατήρησης του απορρήτου του χρήστη και φροντίζει να το ενημερώνει για στοιχεία και δεδομένα του, που χρησιμοποιεί. Επίσης, εξασφαλίζει την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων του χρήστη/πελάτη, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών του.

 

Αναγνώριση πελάτη

Η εταιρεία προκειμένου να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες και τιμές στους πελάτες της προβαίνει στη δημιουργία προφίλ. Αυτό επιτυγχάνετε χρησιμοποιώντας κωδικούς για την αναγνώριση του κάθε πελάτη/χρήστη.

Οι κωδικοί αυτοί είναι δύο: Ο κωδικός εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password). Κάθε φορά που καταχωρεί του κωδικούς αυτούς, του παρέχετε η πρόσβαση στα προσωπικά του στοιχεία ( Ονοματεπώνυμο, Επάγγελμα, Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας – email, Πλήρη Διεύθυνση Κατοικίας, Διεύθυνση Παράδοσης της Παραγγελίας, Αριθμός Σταθερού ή/και Κινητού Τηλεφώνου). Κάθε χρήστης/πελάτης για την ολοκλήρωση της παραγγελίας, δημιουργεί δημιουργεί ένα προσωπικό (απόρρητο) προφίλ. Ο κάθε χρήστης που επισκέπτεται το mastelko.gr έχει τη δυνατότητα δημιουργίας προφίλ, προκειμένου να έχει προνομιακές τιμές, και πρόσβαση στις προσφορές και στις εκπτώσεις που κάνουμε στους πελάτες χονδρικής. Του δίνεται επίσης η δυνατότητα να μεταβάλει το Password όσο συχνά επιθυμεί. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, μάλιστα, συνιστά οι χρήστες/πελάτες να αλλάζουν συχνά το Password και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων κωδικών.

 

Ευθύνη του χρήστη

Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του είναι ο ίδιος ο χρήστης/πελάτης μέσω αυτόν των κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για διατήρηση της μυστικότητας των κωδικών από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής των κωδικών είναι υποχρεωμένος να και πρέπει να προβεί στην άμεση ενημέρωση-ειδοποίηση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Στην αντίθετη περίπτωση η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν έχει καμία ευθύνη και ο χρήστης/πελάτης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τις συνέπειες και τα αποτελέσματα της χρήσης των κωδικών αυτών από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

 

Υποχρέωση εταιρείας

Το mastelko.gr με κανένα τρόπο και ποτέ δεν αποκαλύπτει και/ή δε δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί από το νόμο (έκδοση τιμολογίων/παραστατικών, δικαστικές αποφάσεις κ.λ.π.). Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών και για κανένα άλλο λόγο για τον οποίο δεν έχει ληφθεί η έγκυρη, ρητή και ελεύθερη συγκατάθεση του χρήστη/πελάτη. Όλες οι πληροφορίες φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια. Περισσότερες πληροφορίες για τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να τις βρείτε στη σελίδα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.